Доставка и плащане

Условия и начини на доставка

Безплатна доставка до входа на сградата
– за поръчки на стойност над 150 лв.

Платена доставка 9.90 лв.
– за поръчки на стойност под 150 лв.

Начини на доставка
– до адрес на клиента – доставка с куриер до всяка точка в България. Стоките се доставят до входа на сградата. Ангажимент на клиента е да осигури достъп до входа на сградата и/или жилището.
– до офис на ЕКОНТ – доставка до офис на куриерска компания.
– до офис на СПИДИ – доставка до офис на куриерска компания.
– до офис на „Диди 94“ ЕООД- доставка до наш обект в град Пловдив.

Опции за доставка

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна. За целта имаме изградени партньорски отношения с куриерски фирми ЕКОНТСПИДИ и ТРАНСПРЕС, както и СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ за София-град. Срокът на доставка е от 2 до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона или Ви изпрати потвърдителен имейл с информация за доставка. Ако даденият продукт е със статус „По поръчка“ срокът на доставка ще Ви бъде съобщен допълнително.

Клиентът може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на куриера, до посочен от него адрес или до офиса на „Диди 94“ ЕООД в Пловдив.

 

Плащане В брой

В брой може да заплатите във нашия офис.

В брой се осъществява и плащането при онлайн поръчка, когато е избран начин на получаване: Плащане с наложен платеж. Сумата се заплаща на куриера след проверка на получената стока.

Плащане онлайн с банкова карта

Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY.
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)
– Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
– Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.
– Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:
– Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
– Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации
– Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Ако транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст „Вашата поръчка беше приета успешно“ в противен случай, ще видите съобщение за грешка.

Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 150лв могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит. Клиентът може да избере между 3 кредитоотпускащи компании: Unicredit Consumer Financing, TBI Bank и BNP Paribas. Кандидатстването става при посещение на наш офис. Необходимо е единствено кандидатстващото лице да носи личната си карта. При одобрение клиентът може да вземе веднага продуктът, за който кандидатства.

При онлайн покупка на кредит клиентът посочва коя кредитираща организация избира, срокът на кредита и големината на месечната вноска. Наш консултант се свързва с клиента по телефона и провежда кратка анкета. След получено одобрение на кредита, генерираният Договор за покупка на изплащане се изпраща до удобен на клиента адрес за подпис. Поръчаният продукт се изпраща към клиента след получване в наш офис на подписани, редовни документи по кредита.